Sziasztok!

Sziasztok! 

A történeteink szépen haladna k! Újabb és újabb fordulatokkal alakulnak a történetek. Mellesleg az utolsó beköszönésem óta rengeteg minden történt. Írom is: 

 Abbie kezdi megszokni New Yorkot. Savanna egyre jobb barátja lesz, és a hoki miatt a korcsolyázást sem felejti el.

A pálya szélén ülő lányok már mezben és koriban hallgatják az edzőt. Savannával lemegyünk a lépcsőn a csapathoz. A lányok mosolyogva üdvözölnek és az edző is kedvesek tűnik. 

Izgatott vagyok. A lehető leggyorsabban felveszem a mezt és a korit. Fellépek a pályára és beállok a sorba a többiek közé. 
- Rendben lányok! Egész edzésen gyakorlunk. 3 kör kapura lövés, aztán 3 kör passzolgatva, majd az erősítések, amik a múlthéten is voltak. Gyerünk, gyerünk, gyerünk!!!
Mindenki szinte egy emberként elkezd mozogni. Én csak követem őket. Segítségemre van, hogy Savanna itt sem hagy cserben. Valahogy már most tudom hogy ő lesz itt a legjobb barátnőm. Nagyon tetszik az edzés. Fárasztó de a jégen siklani olyan felszabadító, szóval remélem bekerülök a csapatba.
 
 Asley megérkezik a K.É.T- be. Mindenki örül neki és három ismerős is feltűnik. Asley megtudja mit is történt vele, viszont nem mindenre emlékszik. Azon dolgozik, hogy emlékezzen és, hogy megtudja mi baja is van Zacknek.
 
Hatalmas tér tárul elém. Igen, emlékszem, itt voltak a gyülekezők. De arra már nem emlékszem milyenek voltak. Belépünk és minden tekintet ránk szegeződik. Az eddigi zsivaj elcsendesül. Mindenki némán néz. Néhány arc olyan ismerősnek tűnik. De nem tudnám megmondani kik ők. Tesla rám néz majd a többiekre és megszólal.
- Asley vissza jött hozzánk!
Mindenki mosolyog, tapsol és ujjong. Carl a vállamat ütögeti én pedig csak mosolygok. Csak mosolyogni tudok. (...) De nem gondolkozom rajta többet, mert egyszer csak egy lány és egy fiú ül le elém, nagy mosollyal a szájukon. Úristen emlékszem rájuk! Ők a barátaim Cara és Ty!
 
- Helló csajsziii!- mondja Cara majdnem hogy visítva. - Úgy örülök, hogy visszajöttél! Jaj annyira hiányoztál! 
- Tök jó, hogy megint itt vagy!- üdvözöl Ty.
- Úristen srácok nem is tudom mit mondjak. - ez a nap egyre és egyre csak jobb lesz - Cara, Ty annyira jó újra itt lenni csak nem sok mindenre emlékszem.
- Azt mondják itt gyorsan visszajönnek az emlékeid. Vagyis hát remélem, hogy rám még emlékszel. 
A hátam mögül jött a hang. Emlékszem rá. Imádom ezt a hangot. 
- Zack!- mondom majd felállok a padról.
Ő a legjobb barátom. A többiek pedig a csapatom.
Most már emlékszem rájuk. Ty a technikai zseni, Cara a legjobb lövész, Zack a jobb kezem és Én vagyok a csoportunk vezetője. Mi voltunk a teszten a legjobbak. De sajna a többire nem emlékszek.
(...)
Még sokáig hülyéskedünk a pályán. Pont addig amíg vacsora idő nem lesz. A srácok elindultak kajálni, de én azt mondtam nekik, hogy kicsit később utánuk megyek. Felmegyek a szirthez ahol Zack ül. Ő a legjobb barátom nem hagyhatom hogy egész nap itt üljön egyedül.

- Szia! - köszönök alig hallhatóan.

- Helló.

Leülök mellé és így már négy láb lóg le a szirten. 

- Mi a baj? Tudok segíteni?

- Nem hiszem hogy tudnál, de amúgy jól vagyok.

- Biztos?

- Tegyük fel hogy igen. 

 Emm teljesen összetör amikor megtudja, miért nem találta meg a szüleit. Egy férfi elhelyezi egy másik családhoz amíg, meg nem bizonyosodnak szülei állapotáról. Vissza térhet a faluba, de nem egyedül. A család egy másik gyereket, egy bizonyos Eric nevű fiút is örökbefogadott.  

- Kérem, mondja meg, hogy mi folyik itt! Kérem! Tisztában vagyok azzal, hogy valami nincs rendben. Csak mondja meg, hogy mi történt!

- Emm, a szüleid… az anyukád súlyos fej… fejsérüléssel – újabb szünet. Már kezdtem komolyan kibukni. Miért nem lehet megmondani, hogy mi történt, jogom van tudni! – Az anyukád kómában van – hadarta végül Christina.  A következő pillanatban érkezett egy újabb, az előzőnél jóval nagyobb ütés a mellkasomra – Az apukádat legutoljára a bányához látták indulni. A bánya azonban beomlott, őt pedig nem találtuk meg.

Ott álltam abban a teremben fogalmam sincs, hogy mennyi ideig (nem érzékeltem az idő múlását), majd összerogytam és még egyszer ennyi ideig ott feküdtem. Majd meg akartam szólalni, de amikor kinyitottam a számat, egy értelmes szó helyett csak felsikkantottam és elkezdtem sírni.

(...) 

A kilincs felé nyúlok, de amikor éppen megfognám, kinyílik és egy elég zaklatott állapotban lévő fiú lép ki rajta. Barna haja rendezetlenül simul a fejére és látszik, hogy barna szemét nem rég könnyek áztatták. Egy pillanatra rám néz, majd elviharzik mellettem. (...)

- Emm, az elhelyezésedről szeretnék veled beszélni. Nem szeretném, hogy árvaházba kerülj, ezért nagyon sokat kutattam, számodra megfelelő szülők után. Gondoltam, hogy szeretnél a falud közösségében élni tovább, ezért ott kerestem neked ideiglenes családot, amíg az anyukád fel nem épül. Csak egy probléma van. Már ha problémának vesszük. A téged örökbefogadó család már rajtad kívül más gyermeket is adoptált. Egy fiút, Eric-et. Éppen előtted távozott innen. Nem tudom, hogy láttad-e.

Bár a férfi nem pontosította a fiú kinézetét, én mégis, szinte biztos voltam abban, hogy ő nem más, mint az, akivel nem rég összefutottam (már ha lehet így nevezni egy futó pillantást) az ajtóban.

(...) Mióta megérkeztem, mást sem csinálok, csak segítek egy építkezésben, vagy olyan gyerekekre vigyázok, akiknek a szülei ezt nem tudják megoldani. De hétvégén  jut időm a barátaimra is. Általában nem vidám dolgokról szoktunk beszélgetni, de most egy viccen kuncogtunk. Ekkor értünk haza. Eric, a fiú, akit velem együtt fogadtak örökbe a kanapén feküdt és a plafont bámulta. Mindig ezt csinálja. Nem tesz semmit azért, hogy jobb legyen a falunak. Mindig csak fekszik és, amikor nem bőg akkor is csak néz maga elé. Én is ugyanazon megyek keresztül mint ő, de mégsem tudom megérteni őt.

 Továbbra is szeretettel várom a folytatásokat minél több embertől a folytasd.blog@gmail.com -ra. :)  Hajrá és folytassátok! 

 

http://folytasd.blogstar.hu/./pages/folytasd/contents/blog/21996/pics/lead_800x600.jpg
beköszönések,Folytatásos történet
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?