2.4 Fejezet


- Tesla! – újabb név. Vajon honnan tudom én ezeket a neveket? Még soha életemben nem láttam őket ez biztos! Vagy mégsem?...
 Ez mindenesetre nagyon fura. Várjunk csak. Izgalomba hoz amikor meglátom Teslánál a revolver fegyverét. Égni kezd a markom. Úgy érzem mintha én is fogtam volna már ilyet. Na jó, elég Asley! Az csomag miatt jöttem semmi másért. 
- Itt vagyok!- kiáltom feszült, rezzenéstelen hangon.
- Helló Asley!- mondja Carl miközben odamegyek. Kb fél méter van hármunk közt.
- Nyilván a csomag miatt jöttél. - kezdi mosolyogva Tesla - Amit megértek. Engem is érdekelne miért kapok névre szóló üzenetet egy iránytűvel.
- Engem csak az érdekel miért hívtatok ide!- mondom mosollyal az arcomon.  

De miért mosolygok? Olyan bizarr! A csomag, a nevek, a fegyver érzete, sőt még az is hogy kiugrottam egy második emeleti ablakból. Úgy érzem, most élek igazán. De miért? Fura vagyok és még csak 16 éves. 
- Most meg miért mosolyogsz?- vonja fel a szemöldökét Carl.
- Csak. Mert. De mit akartok tőlem? Miért hívtatok ide? - egyre furább a dolog.
- Ezt vidd el! - kihúzza az övéből és a kezembe nyomja a revolvert - Remélem nem kell újra elmondani, hogy használsz egy fegyvert. Legyen az bármilyen.
- Jaj már Tesla! Biztos emlékszik rá.- korholja Carl.
Tesla csak forgatja a szemét.
- A lényeg, hogy azért jöttünk mert vadásznak rád, az egykori probléma miatt amit okoztál. Legközelebb jobban kifejtjük ezt a központban. Mennünk kell! - hadarja majd sarkon fordul és elmegy. 
Carllal beülnek a fekete autóba majd elhajtanak. Pár másodpercig csak állok ott némán. Aztán megmarkolom a pisztolyt és hátul a derekamnál az övembe rakom mint valami titkosügynök. Vicces mi? Olyan érzés mintha mindig is ott lett volna a helye.
Elsétálok a házunkig. Bemegyek az ajtón. Mondjuk nem biztos, hogy pont az ajtón kéne bemennem. Szerencsére nincs ott a papám. Alszanak a szobájukban. Felmegyek a szobámba. Levetem magam az ágyra. Nyomja a hátamat a fegyver. De nem érdekel. Tesla azt mondta vadásznak rám valami régebbi ügy miatt. Valakiknek régebben problémát okoztam. De ez gyakorlatilag lehetetlen! Kizárt! De ez nem lehet kizárt! 
- ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! - kiáltok fel a lehető leghalkabban. Csak, hogy lehetetlen halkan kiáltani. ÁÁÁÁÁÁÁ!
- Na jó, gondoljuk ezt át Asley! - suttogom magam elé. Rendbe kell raknom a gondolataimat.
- Szóval, kezdjük előröl! 16 éves vagyok. Árván kerültem a...a K.É.T.-be. - elcsuklik a hangom amikor kimondom ezt a szót. MI VAN? Valami rémlik. Valamilyen épület. Az otthonom volt. Igen! Úgy érzem nem sokára mindenre emlékezni fogok. Majd szép lassan biztos. Oké. Folytassuk! A központban. Azt is mondta, hogy majd a központban. Ez azt jelenti, hogy újra látni fogom a K.É.T.-et. Ott biztos minden eszembe fog jutni! Most még nem tudom minek a rövidítése, de biztos valami titkos és biztos , hogy nem vagyok egyedül. Érzem. Tudom. De ez azt is jelenti, hogy még egyszer találkozni fogok Carllal és Teslával. Ennek örülök. Most már tudnom kell, hogy ki vagyok. Azt is tudnom kell, hogy miért volt olyan ismerős az iránytű és, hogy miért nem emlékszem semmire meg, hogy ki ült a helikopter.......
- Te jó ég! - riadok fel amikor berepül egy galamb az ablakomon és leül a szék támláján. - Mi a ... Várjunk csak. Te egy postagalamb vagy. 
Csak berreg. Nyilván arra vár, hogy leszedjem a lábára erősített levelet.
- Stílusos. - mondom mosolyogva majd kitekerem a papírt.
 
"Legyél két nap múlva ugyanott ahol ma voltál! Egy kocsi fog rád várni, hogy elhozzon. Pontosan délbe legyél ott! ˝     
 
- Ott leszek! Két nap múlva. Legalább holnap lesz időm gyakorolni a fegyverhasználatot.
Valamiért remélem harcolni is fogok tudni nem csak lőni! A galamb kirepül hangosan csapkodva a szárnyait. Rémisztőek ezek a dolgok amik az elmúlt napokban történtek. De engem nem riaszt  engem VONZ a veszély!

Tesla

Címkék: 2. folytatás
https://folytasd.blogstar.hu/./pages/folytasd/contents/blog/21517/pics/lead_800x600.jpg
2. folytatás
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?