2.7 Fejezet


 Felállok az asztaltól és kifelé igyekszem az ajtón. Vissza a folyosón a csarnokba. A közepén van egy lépcső. Felsietek rajta a második emeletig. Rengeteg ajtó van de meglátom az egyetlent amire az van írva hogy ˝tárgyaló˝. Elé lépek megfogom a kilincset és benyitok. Egy kör alakú asztal van bent. Túloldalán egy nő ül, jobbján és balján Tesla meg Carl. És előttük egy hatalmas mappa tele iratokkal. Az van ráírva, hogy Asley aktája. Valószínűleg rólam lesz szó...

 
- Szervusz Asley! Üdv újra itt! Azért hívtunk ide, hogy elmondjuk miért töröltük ki a memóriádat és, hogy elmondjuk miért hívtunk vissza és mit várunk tőled. – ez a szöveg bárkinek nagyon hivatalosnak tűnhetett volna, de nekem mégis olyan közvetlennek hatott mintha csak egy baráti csevegés lenne.

Persze, amikor jobban belegondoltam és megértettem mit is készülnek elmondani nekem, összeszorult a gyomrom. Most megtudhatom mit is csináltam igazából egész életemben. Nagyon izgatott és ideges lettem ettől a gondolattól. De nem volt időm belefeledkezni az érzéseimbe és a gondolataimba, mert a nő folytatta.

– Kezdjük tehát azzal, hogy miért töröltük ki a memóriádat. Te és a csapatod minden akción kiválóan teljesítettetek. Éppen ezért úgy gondoltuk ezt a nagyon komoly feladatot is rátok bízhatjuk. A küldetés célja az volt, hogy kiiktassatok egy, a K.É.T.- re nagyon veszélyes nőt. A célszemélyt Cathryn Blacknek hívták. – mikor meghallottam ezt a nevet kezdett derengeni előttem az ügy, és ahogy egyre több és több információt tudtam meg annál jobban kezdett kirajzolódni az eset.

- Mielőtt célszemély lett, a K.É.T. -ben dolgozott, mint kiképző. – folytatta a nő - Azonban később rájöttünk, hogy elárulja a K.É.T. -et és információkat juttat ki egy ellenséges kém társaságnak, akik nem éppen a jó ügy érdekében harcolnak. Mivel túl sokat tudott ki kellett iktatni. Mint már ezt tudod titeket kértünk fel a feladatra. Te különösen beleástad magad ebbe az ügybe. Miután elkaptátok Cathrynt őt lecsuktuk, azonban te túl sokat tudtál. Akármilyen jó ügynök is voltál ezt nem engedhettük meg magunknak. Nem maradt más választásunk mint, hogy kitöröljük a memóriádat. Azonban azt tudnod kell, hogy ezt a döntést nagyon nehezünkre esett meghozni. – erre mindenki bólogatott, vagy olyasmit motyogott, hogy „bizony”.

- És természetesen nem a tartós szérumot adtuk be neked, úgyhogy ahogy egyre több dolgot meglátsz, egyre több emberrel beszélsz, szépen lassan mindenre emlékezni fogsz. – itt egy kis szünetet tartott. Én még nem tudtam megemészteni az információkat. Tudtam szépen lassan majd fel tudom dolgozni ezt az egészet, de most még csak ürességet éreztem magamban. A nő nyelt egyet és folytatta – Most térjünk rá arra, miért is hívtunk vissza és mit várunk el tőled. Tehát Cathrynt, mint már említettem be zártuk egy cellába. Azonban azelőtt néhány nappal, hogy téged megkerestünk kiszabadult. Mivel erre egyedül nem lett volna képes, jó okunk van azt feltételezni, hogy a Titkos ügynök Társaság a T.T. kiszabadította őt. Ezt pedig csak akkor teszik meg, ha a személy fontos információ vagy tárgy birtokában van. Mivel ez utóbbi nem lehetséges, mert kijátszhatatlan motozáson, illetve átvilágításon esett át, csak valami olyan információ birtokában lehet, amiért képesek kockáztatni a T.T. lebukását. És most térjünk rá az ügynek arra a részére, amit tőled várunk. Azt szeretnénk, ha legelőször te, majd a csapatod beépülnétek a T.T.- be és megtudnátok, hogy mi az az információ, ami Cathryn, illetve a T.T. birtokában van. És az ami miatt te ebbe az egészbe belekerülsz azért van, mert az iránytű és a hiányos jelentésed arra enged következtetni, hogy van olyan információ, amit senkivel nem osztottál meg. Dióhéjban ennyit kell tudnod. Köszönöm, hogy meghallgattak!

Ezután minden vezetővel kezet fogtam és ők üdvözöltek. Azonban én nem tudtam figyelni rájuk. Rengeteg gondolat kavargott a fejemben. Csak arra vágytam, hogy egy kicsit egyedül maradjak az érzéseimmel és a gondolataimmal. 

 

Címkék: 2. folytatás
https://folytasd.blogstar.hu/./pages/folytasd/contents/blog/21855/pics/lead_800x600.jpg
2. folytatás
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?