2.11 Fejezet


Ezután egyenként bemutatták, hogy miként kell használni az egyes fejlesztéseket, majd gyakoroltunk is azokkal és később az újabbakkal is. Egészen addig, amíg meg nem szólalt a lefekvést jelző gong, majd elhagytuk a gyakorlótermet és visszamentünk a hálótermünkbe...

Aznap este nagyon nehezen tudtam csak elaludni. Azok az információk kavarogtak a fejemben, amiket aznap mutattak. Átismételtem jó néhányszor a hallottakat és megnyugtattam magamat, hogy tudom mi is a feladat, de mégsem sikerült elaludnom.

Éjfél körül járhatott az idő, amikor hallottam, hogy valaki kisurrant az ajtón. Zack volt az. Biztos voltam benne. Annyira ismertem már a társaimat, hogy tudtam ki hogyan nyitja ki az ajtót és hogyan surran. Így hát én is kikászálódtam az ágyból, és utána mentem. Tudtam, hogy a szirtnél kell keresnem. Az érzéseim nem hagytak cserben. Zack ott ült és lábát lelógatta a mélybe. Én nem szóltam semmit csak odaültem mellé. Csak csendben ültünk egymás mellett a gondolatainkba merülve, mégis élvezve egymás társaságát. Egyszer csak úgy éreztem, hogy nagyon álmos vagyok, de már nem akartam visszamenni az ágyamba. Ezért becsuktam a szemem és hátra dőltem lábamat még mindig a mélybe lógatva. Még éreztem, hogy Zack odafekszik mellém, de azután elnyomott az álom. Reggel Ty és Cara hangjára és a gőzölgő kávé illatára ébredtem.  

- Jó reggelt!  – hallottam Cara hangját. – Hát ti meg, hogyan kerültetek ide? - kérdezte. Felültem és meglepődve tapasztaltam, hogy még nincs világos. Zack is ugyanolyan zavarodottan tápászkodott fel akárcsak én.

- Na, és ti miért keltetek ilyen korán, és miért keltettek fel minket is? – kérdezte rosszallóan, az alvástól még kicsit rekedtes hangon.

- Kászálódjatok fel és készüljetek össze, mindent elmagyarázunk közben. – Ty kicsit siettetően mondja ezt – Nesze, itt van kávé! – nyújtott át egy barna löttyel teli gőzölgő bögrét. Én átvettem és belekortyoltam. Éreztem, ahogyan kiszivárog belőlem az álmosság. Lehajtottam a bögrémben található utolsó kortyot is és felpattantam. Azonban Zack nem volt ilyen gyors. Belőle nem volt ilyen könnyű kiűzni a koránkelés következményeit. A szobánkba érve rendbe szedtem magam. És elindultunk. Észrevettem, hogy Cara és Ty az étkező felé vezet minket.

- Tehát akkor miért is megyünk az étkezőbe?- kérdeztem Carat.

- Tesla és Carl azzal keltett fel minket, hogy fél óra múlva legyünk az étkezőben, mert valamit meg akarnak beszélni velünk. És, hogy közvetlenebb legyen a hangulat meg is reggelizhetünk közben. – mondta Cara.

A reggeli említésére megkordult a gyomrom. Egészen idáig nem is vettem észre, hogy éhes vagyok. Úgyhogy hálás voltam Tesláéknek, hogy evés közben beszélünk. Mire odaértünk egy asztal meg volt terítve nekünk és ott ült Tesla és Carl halkan beszélgetve. Azonban, ahogy meg láttak minket felerősítették a hangjukat és üdvözöltek minket. Odamentünk az asztalhoz.

- Sziasztok, miért hívtatok? - kérdeztem és közben elvettem egy még meleg kalácsot és megkentem vajjal. A többiek is így tettnek.

- Sziasztok, azért hívtunk ide benneteket, hogy megbeszéljük a terv részleteit. – mondta Carl.

- Ó remek! – mondta Ty és egy jó nagyot harapott a vajas kalácsból.

- Tehát akkor először Asleynek be kell épülnie. – kezdte jelentőségteljesen Tesla. – Kezdjük a legkényesebb dologgal. Figyelj Asley tudom, hogy ódzkodtok ettől a megoldástól, de muszáj lesz beültetni a füledbe a kommunikációs eszközt, ha azt akarjuk, hogy a T.T. ne vegye észre, hogy tartjuk a kapcsolatot. – ezután várakozóan tekintett rám. Már én is végig vettem a lehetőségeimet és én is arra jutottam, hogy nincs más választásom mint a beültetés, úgyhogy bólintottam. Ezután már csak a stratégiánkat beszéltük meg. És felkészültem az akcióra. Nagyon nehéz lesz egyedül dolgoznom a csapatom nélkül. Bár tudtam, hogy távolról ott lesznek velem, de mégis egyedül kell helyt állnom.

Címkék: 2. folytatás
https://folytasd.blogstar.hu/./pages/folytasd/contents/blog/22453/pics/lead_800x600.jpg
2. folytatás
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?